Verloskundigen in Geldrop, Mierlo & Helmond

Contact

Wij zijn er voor jullie in iedere stap en kijken ernaar uit jullie te spreken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Bel ons voor een afspraak, vragen of bij spoed:

Voor het maken van een afspraak, bij vragen, spoed en bevallingen zijn wij te allen tijde bereikbaar op het telefoonnummer 0651249350. NOTE: In geval van spoed: kies optie 1 wanneer je ons belt.

Bij noodgevallen, zoals een telefoonstoring, kun je altijd het Anna ziekenhuis bellen: 040-2864040.

Wanneer er geen spoedgeval is, vragen we de deze pagina over onze belinstructies goed door te nemen. 

Afspraak maken

Meld je aan voor de begeleiding tijdens je zwangerschap, om zwanger te worden of voor anticonceptie. Maak hier een afspraak bij ons voor het spreekuur, echo of het plaatsen van een spiraal.

Ben je onder begeleiding bij de gynaecoloog? Meld je dan aan voor verloskundige begeleiding tijdens de kraamtijd. Voor meer informatie over verloskundige begeleiding tijdens de kraamtijd klik hier.

Afspraak afzeggen en overige

Voor het maken en/of verzetten van afspraken en niet dringende vragen is het naast telefonisch contact ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Indien je binnen 24u niets van ons gehoord hebt, is er mogelijk iets misgegaan. Neem dan alsjeblieft alsnog telefonisch contact met ons op.

Indien wij de telefoon niet direct kunnen opnemen, spreek dan de voicemail in met je naam en telefoonnummer, dan bellen we zo snel mogelijk terug.

Contactgegevens

Praktijk Mierlo

Burg. Termeerstraat 29A
5731 SC Mierlo

Praktijk Geldrop

Emopad 37A
5663 PA Geldrop