Verloskundigen in Geldrop, Mierlo & Helmond

Verloskundigenpraktijk Geldrop

Verloskundigenpraktijk Vol Verwachting heeft een gezellige en ruime verloskundigenpraktijk in Geldrop, met meerdere zorgprofessionals onder 1 dak.

Wees welkom in onze verloskundigenpraktijk in Geldrop. Hier hebben we een gezellige, huiselijke en professionele verloskundige spreekkamer in het “praktijkcentrum emopad”. In het praktijkcentrum Emopad werken meerdere zorgprofessionals, waaronder ook een bekkenfysio.  

Deze locatie is voorzien van een echoapparaat, waardoor we volledige verloskundige zorg en echoscopie kunnen bieden. 

Spreekuurtijden in Geldrop: ook in de avond mogelijk!

Bij onze verloskundigenpraktijk in Geldrop bieden wij verschillende opties voor spreekuren aan, dit is zowel overdag als in de avond mogelijk. Op deze manier proberen wij rekening te houden met de partner, die natuurlijk ook graag bij belangrijke afspraken zoals het intakegesprek of een echo aanwezig kan zijn. 

Soorten spreekuren

Naast het spreekuur voor de reguliere controles, hebben wij ook een kinderwensspreekuur en het spreekuur voor het plaatsen van een spiraal. 

Spreekuurtijden Verloskundigenpraktijk Geldrop

Op werkdagen tussen 13:00 en 14:00 hebben wij telefonisch spreekuur voor het verzetten van afspraken en niet dringende vragen. Voor dringende zaken zoals het niet lekker voelen, bloedverlies of voor de bevalling zijn wij natuurlijk 24/7 bereikbaar. In geval van spoed bel je onze spoedlijn: 0651249350.

Afspraak afzeggen 24 uur van tevoren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een afspraak bij ons hebt gemaakt, maar dat dit toch niet goed uitkomt of dat er iets is tussengekomen. Omdat wij voor iedereen voldoende tijd inplannen, willen wij je vragen om minimaal 24 uur van tevoren de afspraak te verzetten. Dit kan je doen door ons op werkdagen te bellen tussen 13.15 en 14.15 uur naar: 06 512 49 350 of door een mail te sturen naar info@verloskundigenpraktijk-volverwachting.nl.

Adres in Geldrop

Locatie verloskundigenpraktijk Geldrop

Praktijkcentrum Emopad
Emopad 37A,
5663 PA Geldrop

Parkeren

Er zijn voldoende, gratis parkeerplaatsen op het terrein van onze verloskundigenpraktijk in Geldrop.

COVID-updates

Ook wij moeten ons houden aan de richtlijnen omtrent COVID-19. De volgende aanpassingen gelden op dit moment binnen onze verloskundigenpraktijk in Geldrop:

  • Wij willen je vragen om de handen te desinfecteren bij binnenkomst.
  • Draag een mondkapje.
  • Partners mogen bij alle controles mee.
  • Kinderen mogen mee, indien klachtenvrij.
  • Blijf thuis bij klachten en/of koorts en laat je testen via de GGD.

Meer informatie

Heb je vragen over onze openingstijden of over de verloskundigenpraktijk in Geldrop? Neem dan contact met ons op voor meer informatie; wij helpen je graag verder. Klik hier om meer te lezen over ons team van verloskundigen en onze werkwijze.