Verloskundigen in Geldrop, Mierlo & Helmond

Het Team

Verloskundigenpraktijk Vol Verwachting in Geldrop en Mierlo bestaat uit een team van ervaren verloskundigen met veel passie voor het vak. Bij het uitzoeken van een passende verloskundigenpraktijk raden we je aan om goed te kijken naar wie bij jou past. Je moet je vertrouwd voelen bij je verloskundige en op één lijn zitten betreffende de behandelmethodes. Wij geloven dat vertrouwen in jezelf en de verloskundige essentieel is voor een prettige zwangerschap en bevalling. Daarom schenken we veel aandacht aan de band tussen ons en de aanstaande moeder en partner.

Wil je graag kennismaken met ons? Plan dan hier een afspraak in. Hopelijk tot snel! 

Madelon Janssen

Praktijkeigenaar, verloskundige,
echoscopiste en moeder van 2

“Hallo, ik ben Madelon Janssen. In 2012 ben ik afgestudeerd als verloskundige en sinds 1 januari 2014 ben ik werkzaam als verloskundige en echoscopiste bij verloskundigenpraktijk Vol Verwachting. Binnen de verloskundigenpraktijk kan ik alle aandacht aan de aanstaande ouders schenken en ze optimaal begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed.

Zelf ben ik moeder van 2 prachtige jongens (2016 en 2018). Ik heb mogen ervaren hoe het is om aan de andere kant van het beroep verloskunde te staan; een heel bijzondere ervaring. Zelf vond ik zwanger zijn niet altijd gemakkelijk en fijn. Mijn bevallingen daarentegen zijn heel vlot verlopen en onder begeleiding van mijn collega Tea zijn mijn beide jongens thuis geboren. Door mijn eigen ervaringen kan ik me nu nog beter inleven in het zwanger zijn en de daarbij komende vragen. Ik begrijp nu nóg beter dat het je soms onzeker kan maken. Het is dan ontzettend fijn om door een vertrouwd gezicht gerustgesteld te worden die uit ervaring kan meepraten.

Onze verloskundige zorg is laagdrempelig en dat is heel belangrijk bij een goede vertrouwensband. Vertrouwen in jezelf en in je verloskundige is heel belangrijk om je zwangerschap, bevalling en kraambed goed te doorlopen.

In 2020 heb ik samen met mijn collega Tea de opleiding voor anticonceptie/spiralen plaatsen gevolgd, dit is een mooie aanvulling op ons vak en maakt de zorg nog meer compleet.”

Madelon_Janssen

Tea Bijlsma

Praktijkeigenaar, verloskundige,
echoscopiste en moeder van 3

“Sinds 2012 ben ik werkzaam als verloskundige en sinds 2014 werk ik met veel plezier en voldoening in verloskundigenpraktijk Vol Verwachting als verloskundige en echoscopiste.

Wij zijn een kleinschalige en laagdrempelige verloskundigenpraktijk. Hierbij vind ik het belangrijk om alle aandacht en tijd te kunnen bieden aan de aanstaande moeder, zodat jullie je als zwangere en partner, vertrouwd, veilig en gehoord voelen. Ons doel is om een band op te bouwen en te zorgen dat er met een goed gevoel terug gekeken kan worden op deze bijzondere en intieme periode.

In september 2016, maart 2020 en mei 2022 ben ik, onder fijne begeleiding van Madelon, zelf moeder geworden van Jesse, Hugo en Valerie. Ik heb drie totaal verschillende zwangerschappen en bevallingen gehad. Een fijne zwangerschap met een bevalling die anders verliep dan ik had gehoopt, een minder fijne zwangerschap met een vlotte thuisbevalling zoals ik graag wilde én een zware zwangerschap met zware bevalling! Ik vond het heel bijzonder om mee te mogen maken. Het zelf mogen ervaren van het zwanger zijn en bevallen heeft ertoe geleid dat ik me nog beter kan inleven als verloskundige.”

Tea_bijlsma

Michelle Regts

Verloskundige

Hallo! Sinds april 2023 ben ik vol energie begonnen bij Praktijk Vol Verwachting. 

Na 11 mooie jaren als klinisch verloskundige in het ziekenhuis, wil ik nu graag aanstaande ouders begeleiden tijdens het volledige traject van zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Zo kan ik een band opbouwen met zwangeren en hun partner en hen persoonlijke begeleiding bieden in deze speciale periode.

In mijn vrije tijd geniet ik volop van mijn man en onze vier kinderen. Ik ben sportief, hou van lezen en tuinieren, en een gezellige avond met familie en vrienden mag ook zeker niet ontbreken.

Bij Praktijk Vol Verwachting is mijn belangrijkste doel om met liefde en positieve energie de beste zorg te verlenen voor moeder en kind. Zo bereiken we samen maximaal resultaat in deze bijzondere tijd!

pasfoto Michelle voor Vol Verwachting

Kyara van de Wetering

Verloskundige

Hoi! Mijn naam is Kyara van de Wetering, en per oktober 2023 versterk ik het team. Ik ben sinds 2021 werkzaam als verloskundige in regio Helmond, waar ik dit prachtige vak met veel plezier uitoefen.

Wat ik zo mooi vind aan de verloskunde is het begeleiden van (aanstaande) moeders in een van de meest bijzondere maar ook kwetsbare periodes van haar leven, de afwisseling die een werkdag kan brengen, en als kers op de taart natuurlijk het begeleiden van geboortes.

In mijn vrije tijd trek ik graag de natuur in voor een mooie wandeling of een stuk hardlopen. Daarnaast ben ik als bourgondiër ook graag in de keuken of op het terras te vinden met vrienden.

Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken, hopelijk tot snel!

Meer informatie

Graag maken we kennis met je om te kijken of wij de juiste verloskundigenpraktijk zijn voor je. Maak hier een afspraak voor een intakegesprek of neem contact met ons op. Benieuwd naar onze werkwijze en onze locaties, klik dan hier.