Verloskundigen in Geldrop, Mierlo & Helmond

Het Team

Verloskundigenpraktijk Vol Verwachting in Geldrop en Mierlo bestaat uit een team van ervaren verloskundigen met veel passie voor het vak. Bij het uitzoeken van een passende verloskundigenpraktijk raden we je aan om goed te kijken naar wie bij jou past. Je moet je vertrouwd voelen bij je verloskundige en op één lijn zitten betreffende de behandelmethodes. Wij geloven dat vertrouwen in jezelf en de verloskundige essentieel is voor een prettige zwangerschap en bevalling. Daarom schenken we veel aandacht aan de band tussen ons en de aanstaande moeder en partner.

Wil je graag kennismaken met ons? Plan dan hier een afspraak in. Hopelijk tot snel! 

Madelon Janssen

Praktijkeigenaar, verloskundige,
echoscopiste en moeder van 2

“Hallo, ik ben Madelon Janssen. In 2012 ben ik afgestudeerd als verloskundige en sinds 1 januari 2014 ben ik werkzaam als verloskundige en echoscopiste bij verloskundigenpraktijk Vol Verwachting. Binnen de verloskundigenpraktijk kan ik alle aandacht aan de aanstaande ouders schenken en ze optimaal begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed.

Zelf ben ik moeder van 2 prachtige jongens (2016 en 2018). Ik heb mogen ervaren hoe het is om aan de andere kant van het beroep verloskunde te staan; een heel bijzondere ervaring. Zelf vond ik zwanger zijn niet altijd gemakkelijk en fijn. Mijn bevallingen daarentegen zijn heel vlot verlopen en onder begeleiding van mijn collega Tea zijn mijn beide jongens thuis geboren. Door mijn eigen ervaringen kan ik me nu nog beter inleven in het zwanger zijn en de daarbij komende vragen. Ik begrijp nu nóg beter dat het je soms onzeker kan maken. Het is dan ontzettend fijn om door een vertrouwd gezicht gerustgesteld te worden die uit ervaring kan meepraten.

Onze verloskundige zorg is laagdrempelig en dat is heel belangrijk bij een goede vertrouwensband. Vertrouwen in jezelf en in je verloskundige is heel belangrijk om je zwangerschap, bevalling en kraambed goed te doorlopen.

In 2020 heb ik samen met mijn collega Tea de opleiding voor anticonceptie/spiralen plaatsen gevolgd, dit is een mooie aanvulling op ons vak en maakt de zorg nog meer compleet.”

Madelon_Janssen

Tea Bijlsma

Praktijkeigenaar, verloskundige,
echoscopiste en moeder van 3

“Sinds 2012 ben ik werkzaam als verloskundige en sinds 2014 werk ik met veel plezier en voldoening in verloskundigenpraktijk Vol Verwachting als verloskundige en echoscopiste.

Wij zijn een kleinschalige en laagdrempelige verloskundigenpraktijk. Hierbij vind ik het belangrijk om alle aandacht en tijd te kunnen bieden aan de aanstaande moeder, zodat jullie je als zwangere en partner, vertrouwd, veilig en gehoord voelen. Ons doel is om een band op te bouwen en te zorgen dat er met een goed gevoel terug gekeken kan worden op deze bijzondere en intieme periode.

In september 2016, maart 2020 en mei 2022 ben ik, onder fijne begeleiding van Madelon, zelf moeder geworden van Jesse, Hugo en Valerie. Ik heb drie totaal verschillende zwangerschappen en bevallingen gehad. Een fijne zwangerschap met een bevalling die anders verliep dan ik had gehoopt, een minder fijne zwangerschap met een vlotte thuisbevalling zoals ik graag wilde én een zware zwangerschap met zware bevalling! Ik vond het heel bijzonder om mee te mogen maken. Het zelf mogen ervaren van het zwanger zijn en bevallen heeft ertoe geleid dat ik me nog beter kan inleven als verloskundige.”

Tea_bijlsma

Anke van Vlerken

Verloskundige, echoscopiste en moeder van 2

 “Hi ik ben Anke en ik ben sinds juli 2013 verloskundige, afgestudeerd aan de academie Verloskunde te Maastricht. Direct aansluitend ben ik gaan werken als verloskundige in een grote stadspraktijk te Eindhoven en na de komst van onze oudste dochter Liv (2015), ben ik gaan werken als verloskundige in het ziekenhuis. Allereerst in het Radboud Universitair Medisch Centrum te Nijmegen en daarna weer terug naar Eindhoven, in het Catharina Ziekenhuis. Hierdoor heb ik ons prachtige vak verloskunde mogen uitvoeren in zowel de 1e, 2e als 3e lijn. Tijdens deze periode heb ik tevens mijn diploma’s voor echoscopie behaald en mochten we ouders worden van onze jongste zoon Juul (2020).

Het is bijzonder om aanstaande ouders te mogen begeleiden tijdens één van de meest kwetsbare momenten van hun leven en maakt mij als verloskundige elke keer weer blij. Omdat ik zelf moeder ben, weet ik hoe belangrijk persoonlijke aandacht en is voor de (aanstaande) moeder. Deze onderdelen zijn voor mij dan ook het belangrijkste in mij werk.

Vanaf Juli 2022 ben ik werkzaam binnen deze leuke verloskundigenpraktijk en hoop ik veel mooie zwangerschappen te mogen begeleiden. Daarnaast blijf ik ook nog werkzaam als echoscopiste obstetrie & gynaecologie in het Catharina Ziekenhuis.”

20220129_173511

Danique van Nielen

Verloskundige

Hallo allemaal! Ik ben Danique van Nielen, geboren en getogen in Geldrop. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd en heb ik in Maastricht mijn diploma in ontvangst genomen na vele stages door het hele land. Naast de ervaringen die ik heb opgedaan in het Zuiden, Utrecht en de Achterhoek, heb ik ook in september 2020 stage gelopen bij Vol Verwachting (dus voor sommige ben ik wellicht een bekend gezicht). Nu 2 jaar later mag ik het prachtige beroep zelfstandig gaan uitvoeren.

Verder word ik erg blij van sporten, uitgebreid koken, chocolade en baby’s natuurlijk. Niet gek dus dat ik heb gekozen voor het aller leukste en mooiste beroep ter wereld. 

Ik ben een energieke verloskundige die houd van eerlijke en nuchtere benadering. Ik bied een luisterend oor en denk graag mee over jullie wensen en ideeën. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan en jullie te ontmoeten. Tot snel!

IMG_1616

Michelle Regts

Verloskundige

Hallo! Sinds april 2023 ben ik vol energie begonnen bij Praktijk Vol Verwachting. 

Na 11 mooie jaren als klinisch verloskundige in het ziekenhuis, wil ik nu graag aanstaande ouders begeleiden tijdens het volledige traject van zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Zo kan ik een band opbouwen met zwangeren en hun partner en hen persoonlijke begeleiding bieden in deze speciale periode.

In mijn vrije tijd geniet ik volop van mijn man en onze vier kinderen. Ik ben sportief, hou van lezen en tuinieren, en een gezellige avond met familie en vrienden mag ook zeker niet ontbreken.

Bij Praktijk Vol Verwachting is mijn belangrijkste doel om met liefde en positieve energie de beste zorg te verlenen voor moeder en kind. Zo bereiken we samen maximaal resultaat in deze bijzondere tijd!

pasfoto Michelle voor Vol Verwachting

Meer informatie

Graag maken we kennis met je om te kijken of wij de juiste verloskundigenpraktijk zijn voor je. Maak hier een afspraak voor een intakegesprek of neem contact met ons op. Benieuwd naar onze werkwijze en onze locaties, klik dan hier.