Verloskundigen in Geldrop, Mierlo & Helmond

Verloskundigenpraktijk Mierlo

Verloskundigenpraktijk Vol Verwachting is jouw verloskundigenpraktijk in Mierlo en Geldrop. Met een ideaal gelegen en huiselijke locatie in een mooie, landelijke omgeving. Wees welkom!

In onze verloskundigenpraktijk in Mierlo hebben wij een gezellige, huiselijke en professionele verloskundige spreekkamer met een ruime wachtkamer én de mogelijkheid tot het maken van echo’s.  Op deze locatie staat een echoapparaat, waardoor we volledige verloskundige zorg kunnen bieden. Onze praktijk is ook uitstekend te bereiken voor onze zwangeren die in de gemeente Helmond wonen en wist je dat wij ook een verloskundigenpraktijk in Geldrop hebben?

Spreekuurtijden: ook in de avond mogelijk!

Bij onze verloskundigenpraktijk in Mierlo bieden wij verschillende opties voor spreekuren aan, dit is zowel overdag als in de avond mogelijk. Op deze manier proberen wij rekening te houden met de partner, die natuurlijk ook graag bij belangrijke afspraken zoals het intakegesprek of een echo aanwezig kan zijn. 

Soorten spreekuren

Naast het spreekuur voor de reguliere controles, hebben wij ook een kinderwensspreekuur en spreekuur voor het plaatsen van een spiraal. 

Spreekuurtijden Verloskundigenpraktijk Mierlo

Op werkdagen tussen 13:00u en 14:00u hebben wij telefonisch spreekuur voor het verzetten van afspraken en niet dringende vragen. Voor dringende zaken zoals het niet lekker voelen, je kindje minder voelen, bloedverlies of voor de bevalling zijn wij natuurlijk 24/7 bereikbaar. In geval van spoed bel je onze spoedlijn: 0651249350.

Afspraak afzeggen 24 uur van tevoren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een afspraak bij ons hebt gemaakt, maar dat dit toch niet goed uitkomt of dat er iets is tussengekomen. Omdat wij voor iedereen voldoende tijd inplannen, willen wij je vragen om minimaal 24u van tevoren de afspraak te verzetten. Dit kan je doen door ons op werkdagen te bellen tussen 13.15 en 14.15 uur naar 06 512 49 350 of door een mail te sturen naar info@verloskundigenpraktijk-volverwachting.nl.

Adres

Locatie verloskundigenpraktijk Mierlo

Burg. Termeerstraat 29A
5731 SC Mierlo

Parkeren

Er zijn voldoende, gratis parkeerplaatsen op het terrein van onze verloskundigenpraktijk.

COVID-updates

Ook wij moeten ons houden aan de richtlijnen omtrent COVID-19. De volgende aanpassingen gelden op dit moment binnen onze verloskundigenpraktijk in Mierlo:

  • Wij willen je vragen om de handen te desinfecteren bij binnenkomst.
  • Draag een mondkapje.
  • Partners mogen bij alle controles mee.
  • Kinderen mogen mee, indien klachtenvrij.
  • Blijf thuis bij klachten en/of koorts en laat je testen via de GGD.

Meer informatie

Heb je vragen over onze openingstijden of over de verloskundigenpraktijk in Mierlo? Neem dan contact met ons op voor meer informatie; wij helpen je graag verder. Klik hier om meer te lezen over ons team van verloskundigen en onze werkwijze.